Κάνουμε τη Γνώση Βιωματικό Παιχνίδι!

Εκπαιδευτικές Δράσεις για παιδιά δημοτικού

Το παιχνίδι είναι ένα από τα πιο δυνατά διαδραστικά εργαλεία μάθησης μιας και βοηθά τα παιδιά στην αυτοσυγκέντρωση και την εμπέδωση της γνώσης, με τρόπο μοναδικό, ευχάριστα και αβίαστα.
Το παιχνίδι έχει αποδειχθεί επίσης πως ενισχύει την ομαδική εργασία, οξύνει την κρίση, αναπτύσσει το αίσθημα δικαιοσύνης και οδηγεί τα παιδιά σε δημιουργικό ανταγωνισμό.

Τα Learning Tube, τα πρώτα 100% ελληνικά εκπαιδευτικά επιτραπέζια, είναι από εκείνα τα παιχνίδια που προάγουν τις συνθήκες της πολυπολιτισμικότητας και της επαφής με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, μια πολύτιμη γνώση, χρήσιμη ώστε να καλλιεργήθούν οι συνειδήσεις των μελλοντικών πολιτών του κόσμου.

Έτσι μια ομάδα έμπειρων ειδικών παιδαγωγών, επιμελήθηκε και δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαιδευτικών δράσεων, ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές δημοτικού όλων των βαθμίδων.

Με όχημα τις κάρτες των Learning Tube, τα παιδιά συμμετέχουν σε γνωστικά, διαδραστικά παιχνίδια, ώστε να αποκτήσουν λίγη από την πολύτιμη γνώση του Κόσμου μας! Σκοπός των δράσεων, η ενίσχυση της πολυπολιτισμικότητας μέσα από ευχάριστα και πολύ διασκεδαστικά παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα, αντίληψη και καλή μνήμη, ώστε οι μαθητές να αντιληφθούν την πολύπλευρη σημασία της επικοινωνίας, της γνώσης και της επαφής με διαφορετικούς πολιτισμούς και παραδόσεις.


Μια εναλλακτική εκπαιδευτική δράση που θα κρατήσει τα παιδιά απασχολημένα για ώρες και θα τους προσφέρει πολύτιμες γνώσεις για μια ζωή! ->
Μια ξεχωριστή εμπειρία όπου με όχημα το παιχνίδι τα παιδιά γνωρίζουν λίγο από τον κόσμο μας!

Συχνές Ερωτήσεις (προς Eκπαιδευτικούς / Συλλόγους Γονέων)
Ποια είναι η διάρκεια των δράσεων των Learning Tube στα σχολεία;
Οι εκπαιδευτικές δράσεις των Learning Tube που απευθύνονται σε σχολεία είναι 3 ωρών και περιλαμβάνουν πληθώρα διαδραστικών παιχνιδιών, ειδικά διαμορφωμένα για όλες τις ηλικίες.
Πόσα παιδιά μπορούν να συμμετέχουν ταυτόχρονα στα εκπαιδευτικά παιχνίδια;
Τι περιλαμβάνουν οι δράσεις των Learning Tube;
Σε ποια σχολεία μπορούν να πραγματοποιηθούν οι δράσεις των Learning Tube;

Search

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι