Νέα

Our Latest News

Τα Learning Tube με επίσημη διανομή στην Κύπρο!

To ταξίδι συνεχίζεται και τα Learning Tube βρίσκονται πλέον και στα καταστήματα της Κύπρου!

Τα Learning Tube, τα Ελληνικά επιτραπέζια που κάνουν τη γνώση παιχνίδι και εκπαιδεύουν μικρούς και μεγάλους προσφέροντας γνώσεις χρήσιμες για μια ζωή, συνεχίζουν το ταξίδι τους και στην Κύπρο.
Τρεις μόλις μήνες από την είσοδο των προϊόντων στην ελληνική αγορά και την τεράστια αποδοχή τους από τα καταστήματα αλλά κυρίως από γονείς και παιδιά, τα Learning Tube συνεχίζουν το ταξίδι του στην Κύπρο, επιβεβαιώνοντας πως ήρθαν για να μείνουν, να μεγαλώσουν ως σειρά και να συνεχίσουν να εκπαιδεύουν δημιουργικά μικρούς και μεγάλους!

Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων στην Κυπριακή αγορά αναλαμβάνει η εταιρία Epiclide Trading LTD, η οποία ως βασικός συνεργάτης της K-Toyz, ξεκινά δυναμικά την προσπάθεια εδραίωσης της παρουσίας αλλά και καθιέρωσης του Brand Learning Tube στην Κύπρο.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και καταστήματα που πωλούν τα Learning Tube στην Κύπρο επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.learningtube.com.cy την σελίδα στο Facebook  Learning Tube Cyprus ή εναλλακτικά επικοινωνήστε με την εταιρία:

Epiclide Trading LTD
29, Karpenisiou Str., Office 301 Strovolos 2021 Nicosia CYPRUS Tel.: 7000 8881 | Fax: 22318448
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι