Νέα

Our Latest News

Previous Next

1o Διαδραστικό Πάρτι Γνώσης από τα Learning Tube!

Η γνώση είναι πολιτισμός και τα Learning Tube κάλεσαν γονείς και παιδιά σε μια εναλλακτική, εκπαιδευτική δράση με σκοπό να γνωρίσουν όλοι τον Κόσμο μας λίγο καλύτερα!

Ένα party διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, γεμάτο δημιουργικό, πρωτότυπο, διαδραστικό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν παρέα με τα παιδιά τους περισσότεροι από 100 γονείς, που τίμησαν με την παρουσία τους το 1ο διαδραστικό πάρτι γνώσης των Learning Tube.
 
To party φιλοξενήθηκε στις όμορφες εγκαταστάσεις της Παραμυθούπολης στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν νέους πολιτσιμούς, χώρες, σημαίες, πρωτεύουσες και μεγάλους εφευρέτες του κόσμου μας!
 
Μια 3ωρη δραστηριότητα με ελεύθερη είσοδο γεμάτη παιχνίδι, μουσική, παιχνίδι, face painting, φρέσκους λουκουμάδες, κληρώσεις και πλούσια δώρα που μετατρέψουν το απόγευμα του Σαββάτου στην πιο δημιουργική έξοδο του μήνα!
 
Η επιτυχία του event αποτελεί και το προπομπό ακόμη πιο δημιουργικών δράσεων για το μέλλον, για τα ελληνικά επιτραπέζια που άρχισαν να αγαπιούνται φανατικά από γονείς και παιδιά!

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι