Νέα

Our Latest News

H Χ.Α.Ν.Θ. γιόρτασε παρέα με τα Learning Tube!

Την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών γιόρτασε η Χ.Α.Ν.Θ. με τα Learning Tube

Την Παγκόσμια Ημέρα Επιτραπέζιων Παιχνιδιών γιόρτασε η Χ.Α.Ν.Θ. την Κυριακή 29 Απριλίου, σε μια γιορτή αφιερωμένη στη Γνώση των Learning Tube! Ο προαύλιος της γέμισε παιδικές φωνές που συμμετείχαν σε διαδραστικά παιχνίδια αφιερωμένα στον Κόσμο και τον Πολιτισμό!

Περισσότερα από 250 παιδιά, παρέα με τους γονείς τους, είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν τα εκπαιδευτικά επιτραπέζια νέας γενιάς Learning Tube και να πάρουν μέρος σε μια 3ωρη δραστηριότητα γεμάτη γνωστικές δοκιμασίες με τις σημαίες του Κόσμου, τους διασημότερους Εφευρέτες, τις Πρωτεύουσες των Χωρών και τα πιο επιβλητικά Μνημεία όλων των εποχών. Ένα ταξίδι στον Κόσμο και μια γιορτή γεμάτη δράσεις που ανέδειξε μόνο νικητές, τα παιδιά που ήρθαν και κατέκτησαν γνώσεις που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή!

Η δράση περιελάμβανε εκτός από τα παιχνίδια των Learning Tube, εργαστήρια πηλού όπου φτιάχτηκαν μερικά από τα διασημότερα μνημεία του Κόσμου όπως ο Βούδας του Ναϊμπούτσου, ο Πύργος της Πίζας, Ο Λευκός Πύργος κ.α. ενώ παιδαγωγοί και εμψυχωτές ψυχαγωγούσαν καθόλη τη διάρκεια μικρούς και μεγάλους.

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι