Νέα

Our Latest News

Previous Next

Με περίπτερο στην School & Office 18' τα Learning Tube!

Την έκπληξη της φετινής 7ης Εμπορικής Έκθεσης School & Office έκαναν τα Learning Tube!

Την έκπληξη της φετινής 7ης Εμπορικής Έκθεσης School & Office έκαναν τα Learning Tube καθώς συζητήθηκαν όσο κανένα άλλο περίπτερο και έλαβαν τα θετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη ολόκληρου του κλάδου!

Περισσότεροι από 1500 επισκέπτες ενημερώθηκαν για τη νέα γενιά επιτραπέζιων παιχνιδιών σε κύλινδρο, τις καινοτομίες των Learning Tube, την υπεραξία και την ποιότητα τους ενώ περισσότερα από 50 καταστήματα και αλυσίδες καταστημάτων ανά την Ελλάδα προχώρησαν σε παραγγελίες, στηρίζοντας την προσπάθεια μας και επιμένοντας Ελληνικά!

Μετά τη Θεσσαλονίκη η οποία πολύ άμεσα και γρήγορα καθιέρωσε τα Learning Tube ως την πλέον αξιόπιστη πρόταση δώρου σε όσους ψάχνουν ποιοτικό παιχνίδι, η Αθήνα, η Κρήτη, η Πελοπόννησος αλλά και νησιά του Αιγαίου, θα κοσμούν πλέον τα ράφια τους με τους κυλίνδρους Learning Tube προσφέροντας σε γονείς και παιδιά τα παιχνίδια που μας μαθαίνουν τον Κόσμο!

Η παρουσία μας εκεί έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα πως οτιδήποτε κρύβει μεράκι, ποιότητα και ελληνική ψυχή μπορεί και κάνει τη διαφορά!

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι