Νέα

Our Latest News

Τα Learning Tube συμμετέχουν στην εμπορική έκθεση "Το παιδί & το παιχνίδι"!

Το παρόν θα δώσουν τα Learning Tube στην μεγάλη εμπορική έκθεση "Το Παιδί και το Παιχνίδι" που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo 21-24/9/2018

Με σταθερά και προσεκτικά βήματα, συνεχίζεται η προσπάθεια εδραίωσης του δικτύου πωλήσεων των εκπαιδευτικών παιχνιδιών Learning Tube, τα οποία κατάφεραν σε ελάχιστο χρόνο να γίνουν αγαπημένη επιλογή καταναλωτών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι τα ψάχνουν σε επιλεγμένα καταστήματα και τα έχουν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν από κοντά κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Τα Learning Tube θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στη μεγάλη εμπορική έκθεση "Το Παιδί & το Παιχνίδι", η οποία θα πραγματοποιηθεί 21-24/9/2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Το περίπτερο με αριθμό 16, στον διάδρομο Α στην αίθουσα 2, θα φιλοξενεί όλους τους κυλίνδρους γνώσης καθώς εκεί θα παρουσιαστούν στους εμπόρους του κλάδου τα νέα προϊόντα που θα πλαισιώσουν την εκπαιδευτική σειρά και ενόψει Χριστουγέννων καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για το νέο game play των παιχνιδιών και την αναβάθμιση του application που συνοδεύει τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Για πληροφορίες και προσκλήσεις καλέστε 2311 209670 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι