Νέα

Our Latest News

To 1ο Learning Tube Challenge @ Public Mediterranean Cosmos

Learning Tubes, στo Public Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 18.00, για το 1ο Learning Tube Challenge

Σκοπός του να βρεθεί ο καλύτερος παίκτης που θα γνωρίζει τις περισσότερες Σημαίες, Πρωτεύουσες, Μνημεία, Εφευρέτες και Εθνικά Φαγητά των χωρών και να εντυπωσιάσει με τις γνώσεις που απέκτησε παίζοντας με τα Learning Tubes!

To Challenge θα παρουσιάσουν οι αγαπημένες youtubers «Fraoules 22», που θα καλέσουν στη σκηνή 20 τυχερούς από το κοινό για να διαγωνιστούν μαζί τους στις γνώσεις του κόσμου των Learning Tubes.

Στο Challenge μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι όλων των ηλικιών, οι οποίοι έχουν επιλέξει το αγαπημένο τους Learning Tube και έχουν εξασκηθεί παίζοντας με τις κάρτες του παιχνιδιού.

Εκπλήξεις και δώρα περιμένουν τους τυχερούς νικητές, ενώ όλοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα παιχνίδια που εκπαιδεύουν τη νέα γενιά και την εφοδιάζουν με πολύτιμες, διαχρονικές γνώσεις! Οι followers των κοριτσιών θα έχουν παράλληλα την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους και να ανεβάσουν instagram stories με βασικό hashtag #LearningTube, ώστε να πάρουν μέρος και στις ηλεκτρονικές κληρώσεις που θα ακολουθήσουν!

Τα Learning Tubes είναι τα πρώτα επιτραπέζια σε κύλινδρο και τα μοναδικά επιτραπέζια παιχνίδια που παίζονται από όλες τις ηλικίες και συνεχίζουν το παιχνίδι από smartphone με online εφαρμογή που εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο.

Σχεδιάζονται από μια ομάδα νέων στη Θεσσαλονίκη και οι θεματικές τους καλύπτουν διάφορες εκπαιδευτικές ενότητες, όπου μέσα από το παιχνίδι αποκτούνται γνώσεις διαχρονικής αξίας που είναι χρήσιμες για όλες τις ηλικίες.

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι