Νέα

Our Latest News

Συνταγές της Ελένης Ψυχούλη σε κάθε νέο κύλινδρο από τις Κουζίνες του Κόσμου!

Η δημοφιλής γευσιγνώστρια και κριτής του Master Chef Junior, Ελένη Ψυχούλη ετοίμασε 5 Εθνικά φαγητά που θα λατρέψουν τα παιδιά

Η Ελένη Ψυχούλη έπαιξε με το παιχνίδι, μαγείρεψε 5 εθνικές συνταγές που βρήκε στο νέο επιτραπέζιο παιχνίδι γνώσης  "Οι Κουζίνες του Κόσμου" και ετοίμασε τις αναλυτικές συνταγές τους, που είναι σίγουρη πως θα λατρέψουν τα παιδιά!

Ετσι, Οι Κουζίνες του Κόσμου των Learning Tube,  γίνονται το 1ο εκπαιδευτικό επιτραπέζιο που μας μαθαίνει όχι απλώς μας μαθαίνει τα Εθνικά Φαγητά των κρατών, έρχεται να εμπνεύσει γονείς και παιδιά για δημιουργική μαγειρική στο σπίτι! 

Οι συνταγές είναι διαθέσιμες σε ειδική νέα έκδοση του Application του παιχνιδού, όπου με πολύ απλά βήματα, απλώς σκανάροντας το ειδικό QR CODE που θα βρει στον κύβο, στα πςριεχόμενα του παιχνδιού,  θα μπορεί να διαβάσει ή να κατεβάσει στο κινητό του τις συνταγές που επιμελήθηκε η Ελένη Ψυχούλη για το παιχνίδι.

Το νέο app θα είναι διαθέσιμο από τις 14/11/18 και θα αφορά τόσο τις παλιές, όσο και τις νέες συσκευασίες του προϊόντος που φέρουν την ειδική σήμανση.

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι