Νέα

Our Latest News

Summer Camp στη Χ.Α.Ν.Θ παρέα με τα Learning Tube!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Χ.Α.Ν.Θ. εμπλουτίζεται με τη γνώση και τα παιχνίδια των Learning Tube!

Καλοκαίρι στη ΧΑΝΘ σημαίνει διασκέδαση για όλα τα παιδιά και τα Learning Tube συμετέχουν με τα εκπαιδευτικά τους παιχνίδια στο EXTREME KIDS SUMMER CAMP! Από 18 Ιουνίου 2019 έως 6 Σεπτεμβρίου παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών μπορούν να απασχολούνται δημιουργικά, κατάκτωντας την γνώση του Κόσμου μέσα από τα επιτραπέζια Learning Tube!

Extreme Kids Summer Camp στη Χ.Α.Ν.Θ. για παιδιά 5-12 ετών από τις 07:30-16:30, Δευτέρα έως Παρασκευή

Μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία για ψυχαγωγία, γνώση, άθληση και πολύ παιχνίδι περιμένει τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών στο Extreme Kids Summer Camp της Χ.Α.Ν.Θ. στο κέντρο της πόλης.

Τα παιδιά που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Summer Camp περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους με διάφορες δραστηριότητες, όπως: Εργαστήρια Ρομποτικής, Εργαστήρια Ενδυματολογίας, Επιτραπέζια παιχνίδια γνώσης σε συνεργασία με τα Learning Tube, Εικαστικά, Κεραμική, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Βόλλευ, Πισίνα & Μοντέρνο χορό.  

Τα τμήματα χωρίζονται με βάση τις ηλικίες των παιδιών, ενώ ο κάθε κύκλος είναι αυτοτελής με μοναδικό περιεχόμενο, έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει την ευκαιρία να συμμετέχει σε όσους και όποιους κύκλους επιθυμεί.

Στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί στο παιδί η ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητες του με την εμψύχωση ειδικών παιδαγωγών που έχουν μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενό τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο της Χ.Α.Ν.Θ.: Τμήμα Επιμορφωτικών Προγραμμάτων Χ.Α.Ν.Θ. 231 600 1000 εσωτ. 0832, 0830, ή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι