Νέα

Our Latest News

Previous Next

Βραβείο Best Packaging in Toys για τα Learning Tube!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι κατακτά τη μέγιστη διάκριση για το καινοτόμο design της συσκευασίας του στα Packaging Innovation Awards 2019!

Tο βραβείο "Best Packaging in Toys" στην κατηγορία "Packaging of New Products Launched in the Greek Market" απονεμήθηκε στα εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια Learning Tube στα φετινά Packaging Innovation Awards 2019.

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στο design και τους ανθρώπους πίσω από αυτό, 200+ στελέχη επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους, συναντήθηκαν για να γνωρίσουν τα πιο καινοτόμα λανσαρίσματα συσκευασιών στην ελληνική αγορά.

Η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2019,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στο gazARTE. Το βραβείο των Learning Tube παρέλαβαν οι δημιουργοί τους, Κατερίνα Κυριακούδη και Κωνσταντίνος Τζαγκαράκης, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η προσήλωση στον στόχο και η ποιοτική δουλειά δημιουργούν πετυχημένα εμπορικά concepts που διακρίνονται ως πρώτα σε διοργανώσεις και θεσμούς.

Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), και παρουσιαστή τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουμπλή. 

Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη ομιλία από τον Πρόεδρο της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ. Γεώργιο Αυλωνίτη, Πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και Ομότιμο Καθηγητή του Τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2019, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά 23%. 

Cookies
Πληροφορίες για τη χρήση cookies από την Κ-Τoyz
Αποδέχομαι